Top 3 motive sa apelezi la o spalatorie de haine profesionala

Relatia neasteptata dintre o spalatorie de haine si succesul industriei horeca
22 ianuarie 2017
Curatatoria Perla, detaliile unei afaceri de succes
10 februarie 2017

Top 3 motive sa apelezi la o spalatorie de haine profesionala

Curatatorie textila Iasi
O spalatorie de haine nu reprezinta un lux si nici un moft. In zilele noastre un astfel de loc este mai mult un partener care ne ajuta sa ne gestionam mai bine activitatea. Sa vedem in cele ce urmeaza top 3 motive pentru a apela la o spalatorie de haine.

1. Economisirea de timp

In zilele noastre, programul de lucru este foarte concentrat, iar pentru timpul liber exista foarte multe optiuni. E greu sa ne alegem prioritatile, timpul fiind mereu cel care ne obliga sa renuntam la ce ne-ar placea sa facem cu adevarat.     Preluarea sarcinii de spalare a hainelor de catre o curatatorie haine este un pas care face sa economisim foarte mult timp. Imaginati-va ca scapati complet de aceasta sarcina si ca aveti mereu haine curate la dispozitie. Perla Iasi este o curatatorie haine cu experienta de peste 40 de ani, care si-a adaptat serviciile la cerintele actuale. In momentul de fata pentru clientii HORECA, spalatoria preia hainele de la usa, le curata, le calca si le aduce inapoi la fel, preluand totul de la cap la coada. Clientii nu mai depun niciun efort si au timp pe care sa il petreaca in orice fel.

2. Spalare profunda si eficienta

E posibil ca uneori sa patam hainele preferate si sa nu le putem curata cu niciun detergent sau solutie din comert.  O spalatorie de haine specializata va curata mereu orice pata. Daca ai nevoie de o curatatorie textila in Iasi, Perla este o optiune mereu la indemana. Perla Iasi este o curatatorie de haine care lucreaza cu agenti chimici potriviti pentru fiecare tip de tesatura.  Materialele precum lana, matasea sau inul au nevoie de o atentie deosebita. Ar fi pacat ca rochia de seara sau costumul pentru evenimente speciale sa fie distruse sau decolorate de incercarile esuate cu produse din comert.   Un alt avantaj important oferit de o curatatorie de haine specializata este ca aceasta poate sa inlature orice urma de mirosuri care s-ar fi putut imprima de-a lungul timpului. Se intampla frecvent ca unele haine sa retina mirosul de fum sau transpiratie chiar si dupa spalarea obisnuita. O spalatorie haine profesionala va indeparta orice urma de miros si orice pata imprimata.   Perla Iasi foloseste masini de spalat profesionale, care functioneaza ecologic si nu polueaza apa. Spalatoria poate face fata sutelor de comenzi respectand in acelasi timp mediul.

3. Uscare blanda si rapida

Nu in ultimul rand, un pas important inainte de livrarea hainelor catre client este uscarea. Perla Iasi usuca hainele urmarind indicatiile de pe eticheta si cerintele fiecarui tip de material. Acest lucru pastreaza calitatea hainelor si le face sa se mentina pentru mai mult timp ca noi. In plus, angajatii Perla Iasi au grija sa calce hainele perfect, astfel incat sa fie gata de purtat. Calcatul profesional indeparteaza orice cuta si pregateste hainele pentru evenimentele cele mai speciale. Fara chin, fara pete de arsura si mai ales, rapid.   In concluzie, o spalatorie haine profesionala schimba cu totul spalatul hainelor asa cum il stim. Eficienta este foarte ridicata, iar timpul economisit este de nepretuit.  

Iti răsplătim fidelitatea

BONUS CARD

Cardul este lunar. La comenzi de minim 150 lei/luna, beneficiezi de bonus 10% din valoarea cardului lunar
pentru serviciile din luna urmatoare. Bonusul este valabil
doua luni si se foloseste integral la o prestatie.

Comments are closed.