Curatatoria Perla, detaliile unei afaceri de succes

Curatatorie textila Iasi
Top 3 motive sa apelezi la o spalatorie de haine profesionala
31 ianuarie 2017
Curatatorie textila Iasi – Perla
Curatenia poate fi cheia unei petreceri de succes
13 februarie 2017

Curatatoria Perla, detaliile unei afaceri de succes

curatatorie_perla_iasi_11In Romania nu este chiar atat de usor sa pui pe picioare o afacere de succes si chiar se poate spune ca putini patroni au reusit pana acum sa faca asta. In primul rand, ai nevoie de o idee foarte buna, una care sa te diferentieze de absolut tot ceea ce mai exista pe piata. Nu este insa de ajuns sa vii cu o idee originala, ci trebuie sa ai mijloacele necesare de a o pune in practica. Nu in ultimul rand, trebuie sa iti convingi clientii ca merita sa apeleze la tine. Asadar, nu strica sa ai o clientela cat mai diversa. Printre afacerile de succes din Iasi se numara, de cativa ani si Perla. Aceasta este prima curatatorie profesionala din oras si in timp s-a extins suficient de mult incat sa poata deservi si persoane fizice, dar si clienti din domeniul hotelier, alimentatie publica sau chiar din domeniul medical. Serviciile de calitate le-au asigurat succesul, dar nu au fost nici pe departe singurele caracteristici care au dus la faima companiei.

Politica de preturi este una foarte avantajoasa

Daca esti interesat de preturile practicate de Perla, poti intra pe site-ul acestora pentru a le descoperi (impreuna cu toata gama lor de servicii). Insa noi te asiguram ca sunt mici, atat de mici incat pentru o firma ar fi mai avantajos sa apeleze la ei decat sa isi deschida propria spalatorie. Chiar sunt cele mai mici preturi din Iasi, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cei din serviciile HoReCa. De aceea devine foarte avantajos sa apelezi la ei. Pentru persoanele fizice Perla reprezinta o idee buna in special cand vine vorba despre curatarea unor haine pretentioase sau a unora cu pete dificile, iar pentru firme serviciile de acest gen sunt mereu binevenite.

Comanda este gata in nici 24 de ore

Perla are un sistem foarte bine pus la punct. Lasi hainele la unul dintre centrele de colectare (la care vom reveni mai tarziu), plasezi comanda si a doua zi poti veni sa le iei inapoi. Asa ceva nu se poate intampla cand speli acasa, dar pana la urma, aceasta este diferenta cand ai de-a face cu aparate si produse profesionale de spalare, curatare si uscare (si chiar calcare, pentru un tarif superior). In cazul firmelor, sistemul este chiar mai simplu. Un reprezentant Perla trece pe la tine, ia comanda si o aduce si inapoi. Practic, nu pierzi timpul nici macar cu transportul articolelor de curatat, asa ca te poti concentra pe o alta parte a afacerii tale.

Trei puncte de colectare in Iasi

Poate ca lucrurile ar merge un pic mai greu daca ar exista mai putine puncte de colectare in oras. Insa cu trei puncte situate in zone diferite, comenzile se proceseaza usor si nu pot sa apara nici incurcaturi. Acestea se afla in Nicolina, Zimbru si Pacurari, la o distanta decenta de centrul orasului, sunt la strada si foarte usor de gasit. Comunicarea este, de asemenea, un element important si cu siguranta vei avea parte de tot suportul angajatilor.

Iti răsplătim fidelitatea

BONUS CARD

Cardul este lunar. La comenzi de minim 150 lei/luna, beneficiezi de bonus 10% din valoarea cardului lunar
pentru serviciile din luna urmatoare. Bonusul este valabil
doua luni si se foloseste integral la o prestatie.

Comments are closed.