Curatenia poate fi cheia unei petreceri de succes

Curatatoria Perla, detaliile unei afaceri de succes
10 februarie 2017
Curatatorie textila Iasi – Perla
Spalatoria Perla si albul curat
15 februarie 2017

Curatenia poate fi cheia unei petreceri de succes

Curatatorie textila Iasi – Perla

Succesul unei petreceri date acasa tine, in egala masura, de organizarea impecabila a lucrurilor mari (muzica, mancare, bautura), dar si de detalii pe care trebuie sa le pui la punct. Si chiar daca niciodata nu este totul perfect, merita sa incerci sa te apropii de acest ideal. Unul dintre aceste detalii este curatenia in casa. Si aici nu vorbim despre podele care stralucesc si un var proaspat (prima conditie este indeplinita de toata lumea, oricum), ci de anumite aspecte la care lumea se gandeste mai rar, dar care sunt primele judecate.

Astfel, fetele de masa, prosoapele si chiar lenjeria de pat sunt detalii cu care toti cei prezenti vor intra in contact direct. Iar daca unul vede ceva in neregula, atunci toata lumea va afla de acest lucru. Deci de ce sa nu fii pregatit sau pregatita si sa nu oferi nimanui un motiv inutil de discutie.

Poate ca veti spune ca este dificil, ca unele pete ies mai greu si ca oricum toata lumea mai are probleme cu asa ceva. Insa va vom spune ca exista si o solutie pentru ca totul sa fie impecabil. Iar aceasta solutie consta in a apela la o spalatorie profesionala.

Avantaje peste avantaje

Stim ca este greu sa speli acasa fete de masa si prosoape si sa te astepti ca toate petele sa iasa. In cazul unora este pur si simplu imposibil si nimic nu se mai poate face. In cazul celor mai multe insa, nu avem masini atat de performante si nici detergenti atat de buni incat sa ne scape de petele mai dificile.

Aici intra insa in scena companiile care fac asta in mod profesionist. Pentru cei din Iasi si din imprejurimi, Perla este cel mai bun exemplu in acest sens. Practic, ei te pot scapa de o munca in plus si acest lucru se va intampla chiar destul de repede.

Aceste firme au toata tehnica necesara la dispozitie. Folosesc curatarea umeda sau uscata, uscarea rapida a articolelor si daca vrei, le pot si calca pentru tine. Astfel, este suficient sa le lasi la sediu si cand revii dupa ele, vor fi imaculate, calcate si gata de folosit. In plus, nici nu dureaza prea mult, majoritatea serviciilor de acest gen lucrand cu comenzi de o zi. Asta inseamna ca dupa 24 de ore de la plasarea comenzii, aceasta este deja gata si o poti lua inapoi.

Bineinteles, un aspect important ramane pretul. Si totusi, acesta este mult mai mic decat s-ar putea crede. Curatarea articolelor obisnuite (asa cum spuneam, fete de masa, prosoape sau lenjerie de pat) costa mai putin de 10 lei bucata si suntem convinsi ca pentru o petrecere acasa nu vei folosi cateva zeci din fiecare. Materialul este mai putin important, dar indiferent de acesta, lucrurile vor fi facute cu la fel de multa grija. Calcatul costa ceva in plus, dar te poate scapa de cateva ore de munca nu foarte placuta.

In Iasi, Perla are trei puncte de colectare, in Nicolina, Pacurari si Sf. Lazar, acestea asteptand clienti in fiecare zi.

Iti răsplătim fidelitatea

BONUS CARD

Cardul este lunar. La comenzi de minim 150 lei/luna, beneficiezi de bonus 10% din valoarea cardului lunar
pentru serviciile din luna urmatoare. Bonusul este valabil
doua luni si se foloseste integral la o prestatie.

Comments are closed.