Spalatoria Perla si albul curat

Curatatorie textila Iasi – Perla
Curatenia poate fi cheia unei petreceri de succes
13 februarie 2017
Curatatorie chimica in Iasi - Perla Pacurari
Spalatoria Perla iti curata toate petele
16 februarie 2017

Spalatoria Perla si albul curat

Curatatorie textila Iasi – Perla

Ca medic, stii cat de importanta este igiena, deoarece introducerea de noi bacterii in salonul sau organismul unui pacient pot sa-i agraveze mult situatia. De aceea, spalarea riguroasa pe maini trebuie sa fie riguroasa, precum si igiena intregului corp, dar si a hainelor pe care le porti.

Desi in prezent, mai ales medicii rezidenti, pot sa poarte costume chirurgicale de diferite culori, precum verde, rosu, albastru, lila etc, cel mai comun continua sa fie cel alb, care este asociat cu meseria de doctor de foarte mult timp. De asemenea, o modalitate prin care doctorii se disting fata de asistentii medicali sunt halatele lor tipic albe, care le ofera acel plus de care au nevoie medicii.

Chiar daca achizitionarea unui nou costum chirurghical si a incaltamintei pentru spital nu sunt lucruri greu de realizat, mai greu este sa reusesti sa le pastrezi pe acestea curate, mai ales atunci cand esti de garda la urgente sau daca ai o specializare in care ai de-a face cu multe fluide, in special sangele, ca atunci cand esti chirurg, spre exemplu. Evident, nu te poti prezenta in fata unui alt pacient cu un costum plin de sange, deoarece risti sa il agiti mai mult, pe langa faptul ca sangele respectiv poate fi infectat si nu poti sa-l pastrezi pe tine sau in apropierea ta pentru o perioada lunga de timp, deoarece risti sa raspandesti o eventuala infectie in tot spitalul si pe toti oamenii cu care intri in contact.

De aceea, orice medic trebuie sa aiba cele mai curate haine posibile, posibil, mai mult ca oricare alt angajat al statului. Programul de medic, insa, este lung si complicat si, de multe ori, ultimul lucru pe care vrei sa-l mai faci atunci cand ajungi acasa este sa pui rufele la spalat. Desigur, poti sa apelezi la spalatoria spitalului, dar nu ai de unde sa stii alaturi de ce haine ajunge halatul tau sa fie spalat.

Pentru a evita orice fel de probleme, cel mai bine este sa detii costume chirurghicale, halate si incaltaminte de spital in exemplare mai multe, pentru a te putea schimba in cazul in care ai patat oricare dintre acestea. Spalatul acestora il poti rezolva mult mai usor decat ai crede, prin utilizarea unei curatatorii speciale, ca spalatoria Perla din Iasi, care se ocupa chiar si cu astfel de lucruri.

Unde are sedii spalatoria Perla

Compania are trei sedii in municipiu, inclusiv in Pacurari, in Nicolina si pe strada Sfantul Lazar, facandu-le accesibile pe toate trei din mai multe cartiere ale orasului, inclusiv Dacia, Copou si Alexandru pentru Pacurari, Podu Ros, Socola si Tudor pentru Nicolina si Centru si Targu Cucu pentru cea de pe Sfantul Lazar, in aceasta modalitate, fiind deservite aproape toate cartierele orasului, fara sa fie nevoie ca tu sa te abati de la drumul tau tipic spre casa prea mult.

Apeleaza cu incredere la spalatoria Perla, care practica cele mai mici tarife din oras, si vei arata mereu impecabil si la patru ace, dupa cum ar trebui sa arate fiecare medic practicant.

Iti răsplătim fidelitatea

BONUS CARD

Cardul este lunar. La comenzi de minim 150 lei/luna, beneficiezi de bonus 10% din valoarea cardului lunar
pentru serviciile din luna urmatoare. Bonusul este valabil
doua luni si se foloseste integral la o prestatie.

Comments are closed.