Spalatoria Perla iti curata toate petele

Curatatorie textila Iasi – Perla
Spalatoria Perla si albul curat
15 februarie 2017
Curatatorie textila Iasi – Perla
Spalatoria Perla din Iasi iti este alaturi
20 februarie 2017

Spalatoria Perla iti curata toate petele

Curatatorie chimica in Iasi - Perla Pacurari
Ca sef de restaurant, ai toata ziua ocupata cu diferite activitati, de la supravegherea felului in care se pregateste mancarea, pana la nivelul de igienizare al intregului local. Cand ai atat de multe lucruri pe cap, ziua iti este clar data peste cap si ocupata complet de variatele activitati specifice. Evident, stii ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le indeplineasca restaurantul este ca nivelul de igiena sa fie unul ridicat si deloc neglijat, atat ca urmare a faptului ca o vizita surpriza de la OPC iti poate afecta afacerea, cat si pentru ca o simpla fata de masa patata ii poate face pe clienti sa refuze sa mai ia masa acolo.

Evident, asta inseamna ca trebuie sa ai grija ca fetele de masa sa fie intotdeauna curate, spalandu-te cu fiecare ocazie, ori de cate ori cineva a varsat din neatentie sos, mancare, bautura etc pe ele. Nimeni nu vrea sa ia masa intr-un local de pe care ar putea sa citeasca aproape tot meniul doar analizand petele lasate in urma clientilor anteriori. Asadar, nivelul de curatenie trebuie sa fie unul imaculat.

Insa, asta inseamna, teoretic, ca ar trebui sa conduci in acelasi timp si o spalatorie speciala, care sa se ocupe de curatarea tuturor acestor pete, ceea ce ar insemna sa pierzi si mai mult timp, sa ai nevoie de mai mult spatiu, sa consumi mai multa apa si energie electrica si sa cheltuiesti o multime de bani in plus pe detergent. Evident, acest lucru nu este tocmai convenabil, din niciun punct de vedere.

Ajutorul oferit de spalatoria Perla In acest caz intervin spalatoriile speciale, ca spalatoria Perla din Iasi, care iti ofera ocazia sa-ti speli orice tip de rufe, fara sa mai ai mari batai de cap cu organizarea acestui aspect de la inceput pana la final. Spalatoria Perla activeaza deja de mai mult de 40 de ani, ceea ce inseamna ca, daca lucrezi in domeniul horeca, ai auzit cu siguranta de aceasta companie, dintr-o serie intreaga de motive.

In primul rand, firma are o traditie de aproape jumatate de secol in curatarea hainelor, lenjeriilor etc, ceea ce inseamna ca trebuie sa-si faca treaba bine, daca a reusit sa reziste atat de mult timp intr-o piata foarte competitiva. Apoi, ceea ce atrage foarte multi oameni sa apeleze la serviciile acestei companii, sunt preturile foarte atractive – cele mai mici din Iasi, pentru serviciile prestate.

Compania are mai multe sedii in Iasi, inclusiv pe strada Sfantul Lazar, in Nicolina si in Pacurari. Ca persoana juridica, acest lucru nu ar trebui sa te intereseze, insa, deoarece spalatoria Perla mai atrage clientii si prin faptul ca pentru cei din domeniul horeca, angajatii spalatoriei vor veni la sediul firmei unde lucrezi si vor prelua toata comanda, livrand-o inapoi la firma in mai putin de 24 de ore, transportul, preluarea, livrarea etc fiind gratuite.

Astfel, poti sa apelezi cu incredere la spalatoria Perla, deoarece nu vei putea gasi preturi mai mici si o calitate mai mare a produsului final nicaieri in municipiu.

Iti răsplătim fidelitatea

BONUS CARD

Cardul este lunar. La comenzi de minim 150 lei/luna, beneficiezi de bonus 10% din valoarea cardului lunar
pentru serviciile din luna urmatoare. Bonusul este valabil
doua luni si se foloseste integral la o prestatie.

Comments are closed.