Spalatoria Perla din Iasi iti este alaturi

Curatatorie chimica in Iasi - Perla Pacurari
Spalatoria Perla iti curata toate petele
16 februarie 2017
Curatatorie textila Iasi – Perla
Curatatoria Perla
25 februarie 2017

Spalatoria Perla din Iasi iti este alaturi

Curatatorie textila Iasi – Perla

Fie ca esti persoana fizica sau juridica, oricine are de spalat o cantitate mai mare decat ar vrea de rufe. Situatiile difera in aceste doua cazuri, dar, intrebarea este aceeasi: care este cea mai buna modalitate prin care pot sa spal o incarcatura mare de rufe, fara sa cheltuiesc multi bani?

In cazul in care esti persoana fizica, cel mai probabil apelezi la masina de spalat automata. Din pacate, nu toata lumea dispune de aceasta optiune, mai ales daca stai in chirie sau esti student la camin. In a doua situatie, poti sa apelezi la spalatoria caminului, dar, adesea, aceasta este plina de alti studenti care doresc sa faca acelasi lucru si, de multe ori, realizezi ca nu mai ai loc si, din cauza orarului incarcat, nici nu poti sa mergi oricand la spalatorie. Daca esti persoana juridica, nu poti sa-ti conduci afacerea (clinica, restaurant, unitate de cazare) fara sa conduci in paralel si o spalatorie automata, lucru ce consuma timp, apa, energie si nu este profitabila pentru afacerea ta.

De aceea, in oricare dintre aceste situatii te-ai afla, poti sa rezolvi problema rufelor murdare apeland la serviciile pe care ti le ofera o spalatorie automata profesionsta, ca spalatoria Perla din Iasi. Bineinteles, te vei gandi ce anume recomanda aceasta spalatorie in fata altora din localitate, cu alte cuvinte, de ce sa apelezi la ea si nu la alta.

De ce sa alegi spalatoria Perla?

In primul rand, trebuie precizat ca spalatoria Perla este una dintre cele mai vechi spalatorii din tara noastra, avand deja o vechime care trece de 40 de ani. Acest lucru este cu atat mai impresionant cu cat, in trecut, spalatoriile de rufe nu erau nici pe departe atat de populare ca in prezent. Asadar, putem spune ca faptul ca a rezistat in ultimii 40 de ani si chiar s-a extins, sta ca dovada a serviciilor excelente pe care le ofera clientilor ce apeleaza la ea.

Apoi, acea ofera o serie de avantaje, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Daca esti persoana fizica, vei primi un card bonus lunar, atunci cand vei inregistra o comanda de minimum 150 de lei per luna, ce urmeaza sa iti ofere luna viitoare o reducere de zece procente. Acest bonus are un termen de valabilitate de doua luni si se poate folosi integral la o prestatie. Poti sa iti predai rufele la oricare dintre cele trei sedii disponibile, precum cele din cartierele Nicolina si Pacurari, dar si cea de pe Strada Sfantul Lazar.

Pentru persoanele juridice, preluarea si transportul comenzii este gratuit. O masina a spalatoriei Perla Iasi va veni la locatia precizata si-ti va prelua comanda gratuit, aducand-o inapoi in acelasi loc in mai putin de 24 de ore. Promisiunea de 24 de ore este valabila si pentru persoanele fizice.

La acestea se adauga faptul ca spalatoria Perla din Iasi foloseste si curatarea uscata, care e un mod mai bun de a-ti proteja hainele in fata deteriorii, facandu-le sa arate ca noi pentru o perioada mai lunga de timp.

Altfel spus, ai toate motivele pentru care ai alege spalatoria Perla din Iasi.

Iti răsplătim fidelitatea

BONUS CARD

Cardul este lunar. La comenzi de minim 150 lei/luna, beneficiezi de bonus 10% din valoarea cardului lunar
pentru serviciile din luna urmatoare. Bonusul este valabil
doua luni si se foloseste integral la o prestatie.

Comments are closed.