Curatatoria Perla

Curatatorie textila Iasi – Perla
Spalatoria Perla din Iasi iti este alaturi
20 februarie 2017
Curatatorie textila Iasi – Perla
Cum sa speli calitativ
28 februarie 2017
Curatatorie textila Iasi – Perla

Spalatul rufelor reprezinta o corvoada pentru multi oameni, chiar si pentru cei care au masina de spalat automata si nu trebuie decat sa introduca rufele in ea. In cazul in care esti comod sau nu dispui de o masina de spalat, nu mai trebuie sa speli la mana, deoarece poti acum sa speli intr-o curatatorie speciala, creata tocmai pentru astfel de persoane.

Exista mai multe tipuri de curatatorii speciale la care poti apela, insa, de departe, cel mai mult se remarca spalatoria Perla, o companie ce se bucura de tot mai mult succes, pe zi ce trece. Firma dispune de toata tehnica necesara pentru realizarea unor astfel de operatiuni, totul pentru a-i face pe clienti sa se bucure de haine mai noi si mai proaspete, fara sa depuna ei niciun fel de efort.

Spalatoria Perla foloseste atat curatarea uscata, cat si cea umeda, dar si uscarea rapida a articolelor, toate aceste variante fiind foarte bune pentru diferite tipuri de materiale si de articole vestimentare, asigurand o spalare de calitate, indiferent de produsul pe care il aduci aici. De asemenea, Perla poate sa calce si hainele dupa ce spalarea si uscarea lor s-a finalizat, ceea ce te scuteste si mai mult de o treaba pe care chiar nu mai poti sa o eviti altfel din momentul in care ai ajuns acasa.

Nu trebuie decat sa lasi incarcatura de rufe la sediul curatatoriei Perla si cand vei reveni dupa ele, acestea vor fi spalate imaculat, calcate si gata pentru utilizare chiar din acel moment. Daca te ingrijoreaza perioada necesara, pana cand vei putea sa ridici hainele de la sediu, nu ai niciun motiv, deoarece orice comanda ai avea, aceasta este procesata intr-o perioada de maximum 24 de ore. Astfel, daca in ziua de luni, la ora 18:00 ai plasat comanda, pana marti, la aceeasi ora, vei putea sa ridici hainele. Acest lucru reprezinta un avantaj si o economie mare de timp, deoarece, mai ales pe timpul iernii, hainele se usuca mai greu in caminele noastre, durand mai mult de o zi, cu siguranta, mai ales daca respectivele articole vestimentare sunt mai groase.

Deci, curatatoria Perla prezinta atat de multe avantaje, incat pretul lor ar trebui sa fie exorbitant, nu-i asa? Ei bine, nu, deloc. Nu numai ca tot procesul dureaza mai putin de 24 de ore, dar si preturile sunt foarte mici, facand Perla poate chiar cea mai ieftina spalatorie din oras.

Centre de colectare pentru curatatoria Perla

Pentru a profita de o curatare si spalare impecabile, un calcat de calitate si preturile cele mai accesibile din Iasi, nu trebuie decat sa mergi la unul dintre centrele de colectare ale companiei, care se regasesc pe Strada Sfantul Lazar, oferindu-i acces din partea locuitorilor din zona centrala, precum si in cartierele Pacurari si Nicolina, ceea ce ajuta la deservirea locuitorilor din zone ca Podu Ros, Tudor, Copou, Frumoasa, Dacia sau Socola.

Scapa de corvoada spalarii hainelor si economiseste energia electrica de acasa, alegand sa-ti speli articolele vestimentare in cadrul spalatoriei Perla, unde vei fi servit ca cel mai respectat client.

Iti răsplătim fidelitatea

BONUS CARD

Cardul este lunar. La comenzi de minim 150 lei/luna, beneficiezi de bonus 10% din valoarea cardului lunar
pentru serviciile din luna urmatoare. Bonusul este valabil
doua luni si se foloseste integral la o prestatie.

Comments are closed.