Cum sa speli calitativ

Curatatorie textila Iasi – Perla
Curatatoria Perla
25 februarie 2017
Ajutor specializat de Paste!
3 martie 2017
Curatatorie textila Iasi – Perla
Daca tocmai te-ai mutat in chirie, sigur ai analizat ca noul tau apartament sa aiba anumite lucruri care ne sunt indispensabile in ziua de astazi, precum conexiune la Internet sau posibilitatea de a te conecta, frigider, masina de spalat automata, centrala, ferestre cu termopan etc. Exista cazuri in care apartamentul nu dispune de masina de spalat automata sau nu detine un astfel de aparat deloc, ceea ce iti face spalatul rufelor sa fie o adevarata corvoada, ca urmare a faptului ca trebuie sa pierzi mult timp spaland la mana, o cantitate mare de rufe sau sa faci aceasta treaba zilnic, imediat dupa ce ai purtat haina. Astfel, consumi si foarte multa apa, e greu sa nimeresti cantitatea de detergent si dupa ce ai venit de la serviciu sau facultate, ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa mai stai sa speli rufele la mana.

Cu o problema similare se pot confrunta studentii care stau la camin. Desi probabil fiecare camin dispune de o sala in care se pot spala rufele, acestea par mereu pline si trebuie sa cauti un moment special al zilei in care sa poti sa-ti speli rufele, fara sa stai la rand, sa-ti fie frica de faptul ca poate ti le ia cineva sau alte situatii similare. O solutie este sa-ti speli rufele acasa, insa, de multe ori, aceasta nu este viabila, deoarece probabil ai destul de multe lucruri de carat oricum, sa mai cari si o valiza de haine cu tine in plus nu pare o idee buna pentru multi oameni, mai ales daca sunt plecati la facultate intr-un oras foarte departe de casa, precum Cluj – Napoca si Suceava.

In aceste situatii, nu trebuie sa te agiti sau sa crezi ca va fi chiar nevoie sa-ti speli rufele la mana ori de cate ori acestea se murdaresc. Situatia se poate rezolva mai usor decat ai crede, daca te hotarasti sa apelezi la o spalatorie speciala, precum spalatoria Perla din Iasi. Aceasta este cea mai veche spalatorie de acest fel din oras, avand mai mult de 40 de ani vechime. Compania este foarte cautate nu doar de persoanele fizice, ci si de cele care conduc restaurante, hoteluri si pensiuni, chiar si de catre spitale si clinici. De ce Perla Iasi

Factorii care avantajeaza spalatoria Perla in fata altora de profil similar sunt multipli. In prima faza, faptul ca aceasta a rezistat pe piata de atat de mult timp, sta ca dovada a calitatii oferite si a increderii pe care a castigat-o in fata clientilor. De asemenea, aceasta practica, surprinzator poate, cele mai mici tarife din oras, fara sa-ti ceara o mica avere pentru spalarea unor haine, lenjerii etc. In plus, spalatoria Perla iti ofera un bonus card, care este valabil in cazul in care ai dat comenzi de cel putin 150 de lei pe luna, oferindu-ti, ca rezultat, un bonus de 10 procente din valoarea pe care o are cardul pentru serviciile ce urmeaza sa fie efectuate in luna ce urmeaza.

Cu alte cuvinte, spalatoria Perla este exact ceea ce cautai.

Iti răsplătim fidelitatea

BONUS CARD

Cardul este lunar. La comenzi de minim 150 lei/luna, beneficiezi de bonus 10% din valoarea cardului lunar
pentru serviciile din luna urmatoare. Bonusul este valabil
doua luni si se foloseste integral la o prestatie.

Comments are closed.